Employ

För dig som hanterar medarbetare

Maximera er lönsamhet genom att ha full koll på er kompetens. Med Falagrett får ni en enkel översikt, ordning och värdefulla beslutsunderlag – allt 100% digitalt.

Prova kostnadsfritt i 3 månader och upplev skillnaden

Säkerställ att er kompetens alltid är aktuell och till nytta.

Ta vara på alla kompetenser som ert företag besitter. Både vilken man har, borde ha och snart kommer att behöva.

Kompetensutveckling och kompetensförsörjning är två centrala komponenter för att bygga en stark och konkurrenskraftig organisation. Genom att investera i dina anställdas utveckling och se till att du har rätt kompetens på rätt plats vid rätt tidpunkt kan företaget säkerställa tillväxt och lönsamhet.

Vi erbjuder en hållbar och enkel lösning för kompetenshantering. Vår personliga onboarding och assistans med dataimport gör att ni snabbt kan komma igång. Plattformen är designad för att vara intuitiv och enkel, så enkel att ni kan börja direkt på egen hand.

Behov

Se era befintliga tillgångar och matcha det kort- och långsiktiga behovet av medarbetare, roller och kompetenser. Skapa en effektiv kompetensförsörjning.

Ordning och reda

Skapa roller, team och avdelningar precis så som er organisation ser ut. Du ser enkelt om kompetenserna som krävs håller på att förfalla.

För medarbetaren

Alla medarbetare får en egen personvy där man säkert med hjälp av Bank-ID ser alla sina certifikat och kompetenser.

Importera

Importera externt utfärdade certifikat till era medarbetare. Styr giltighetstiden utifrån er verksamhet.

Filtrera

Vy över alla certifikat och kompetenser med enkel filtrering och samlade översiktsvyer. Möjlighet att skapa nedladdningsbar rapport på filtrerade certifikat.

Framtidssäkra er kompetensportfölj.

Ta vara på alla kompetenser som ert företag besitter. Både vilken man har, borde ha och snart kommer att behöva.

  • Skapa er egen organisationsstruktur

  • Utforma egna kompetenser

  • Överblick över team och avdelningar

Investera i framgång

Kompetens är levande. Människor utvecklas hela tiden och nya kunskaper tas in. Er arbetsplats utvecklas också, med nya maskiner, program och situationer som kräver utbildning – och bevis på att den genomförts.
Planera och driv verksamheten med er samlade kompetens efter organisationens föränderliga behov.

Är Falagrett rätt för dig?

Prata med våra specialister

Boka demo

Enklare hantering av kompetens

Ska du upphandla, lämna ett anbud eller uppfylla en certifiering?
Genom att samla all data hos Falagrett så tar det dig bara några knapptryck att få uppdaterade och relevanta kompetenser sammanställda.

Vinster med stenkoll på kompetensen

Säkerställ att du har koll på dina medarbetares kunskap och kompetens så att du kan du planera verksamheten, matcha krav från interna processer eller i en upphandling – och förstås fokusera på dina kunder.

Läs inlägget

“Företag utbildar alldeles för mycket – men saknar kompetens”

Kompetens är mer än dina utbildningar, det är också din motivation, din vilja, din kunskap och dina färdigheter. Kompetens innebär både hårda och mjuka delar: den kompetens som består av certifikat och den kompetens som består av erfarenhet. Därför behöver kompetens både beskrivas och dokumenteras oavsett bransch.

Läs inlägget