Du är nyfiken på hur det faktiskt fungerar

Boka demo

Med hjälp av en tydlig överblick ser du enkelt alla kompetenser.

Du som administratör kan enkelt se alla kompetenser och deras giltighetstider. Med hjälp av en tydlig överblick så har du möjlighet att planera verksamheten och ligga steget före så du kan fokusera på dina kunder.

Planera din verksamhet digitalt och matcha krav från interna processer eller i en upphandling.

Det har aldrig varit enklare att bli digital.

Fantastiska nyheter

Nu slipper du registrera utbildningarna hos ID06 manuellt, med hjälp av automatisk registrering hos ID06-kompetensdatabas.

Med endast ett knapptryck väljer du vilken person och kompetens som ska registreras och därefter sköter Cervd det åt dig så du kan göra annat.

Smidigare blir det inte.

Skapa kompetenser efter dina behov

Enkelt och 100% digitalt

Skapa certifikaten genom att matcha kravställda kompetenser eller egna kompetenser anpassade utifrån er verksamhet. All kompetens är värd att dokumenteras.

Matcha kompetenserna med arbetsuppgifterna varje dag. Ta tillvara på varje affärstillfälle. Planera och driv verksamheten genom att styra kompetensen efter organisationens föränderliga behov.

Med Cervd behöver du aldrig lägga tid på att göra en inventering av certifikaten i din organisation.

Säkerhet är viktigt

Säkerhet tar vi på största allvar.

Hantering av kompetenser och intyg ska inte flyga iväg i cyberrymden, utan ske med koll och kontroll. Med hjälp av Cervd sker hanteringen av alla kompetenser på ett säkert sätt.

Det är viktigt för oss att all personlig information hanteras och lagras på ett säkert sätt. Utifrån GDPR har vi skapat en säker portal som endast behöriga har tillgång till. Med hjälp av Bank-ID sker en säker identifiering både för dig som administratör och enskild person.

Nyttja ditt kompetenskapital genom hela arbetslivet

Ja även LEAN-utbildningen du gick för två år sedan

Kompetensutveckling, flerdagarskurser och internutbildningar tappas lätt bort över tid och går till spillo. Ofta för att kompetensen inte finns dokumenterad. Konsekvensen blir att du som medarbetare missar karriärmöjligheter och företag går miste om affärer.
Det vill vi ändra på.