Få koll på vart intygen är och vem som har vilka kompetenser

Hanteringen har aldrig varit enklare

 

Det är vanligare än vad du tror att inte riktigt ha koll! Vi är ju faktiskt människor, inga maskiner som har koll på allt. Men tänk om du hade det, och kunde lägga tiden på annat. Exempelvis öka er försäljning!

När du har full koll på kompetenserna tar du kommandot över ditt affärsvärde. Du har istället möjlighet att styra och tajma dina insatser för att attrahera och skapa mervärde för dina kunder.

Förvalta er kompetens – 100% digitalt

Vad fantastiskt att du också vill ta hand om er kompetens

Öka kundvärdet och intäkterna genom att få en total bild över all samlad kompetens. Tajma insatserna och öka affärsvärdet för dig och din kund. Att agera i rätt ögonblick gör kundkontakten till en service. Med Cervd kan du ringa med exakt rätt erbjudande i exakt rätt tid.

Boka demo

Kompetens är fantastiskt

All kompetens är värd att dokumenteras

Vi är övertygade om att all kompetens är värd att dokumenteras, alltid. När du fått koll på din kund, kan du lättare öka deras kompetensförvaltning. Med Cervd effektiviserar ni hanteringen av kompetensen och ökar affärsvärdet för dig och din kund!

Win-win med andra ord!

Nyttja ditt kompetenskapital genom hela arbetslivet

Ja även LEAN-utbildningen du gick för två år sedan

Kompetensutveckling, flerdagarskurser och internutbildningar tappas lätt bort över tid och går till spillo. Ofta för att kompetensen inte finns dokumenterad. Konsekvensen blir att du som medarbetare missar karriärmöjligheter och företag går miste om affärer.

Det vill vi ändra på.